Sleva 40% na jídelníčky. V košíku zadejte kód 40

Vzoreček proteinu - PRO WHEY

Varianta
Můžeme doručit do:
26.4.2021 26.4.2021 Zvolte variantu
Do 7 dnů Do 7 dnů Zvolte variantu
Kód: 1548/COK 1548/VAN Zvolte variantu
50 Kč

ALLNUTRITION Pro Whey je zdrojem nejkvalitnějšího syrovátkového proteinu. Díky jedinečné kombinaci koncentrátu a izolátu syrovátkové bílkoviny (WPC + WPI). Kondicionér poskytuje pracujícím svalům optimální složení živin během intenzivního tréninku. To znamená, že poskytuje zdravé bílkoviny bez zbytečného množství cukru a tuků. Protein obsažený v ALLNUTRITION Pro Whey se vyznačuje rychlou absorpcí, vysokou úrovní aminokyselin s rozvětveným řetězcem a vysokou biologickou hodnotou. Protein pomáhá udržovat svalovou hmotu a přispívá k jejímu růstu.  Výhody používání ALLNUTRITION Pro Whey!

ALLNUTRITION Pro Whey kromě doplnění naší stravy o bílkoviny také podporuje regeneraci. Kromě toho obohacuje stravu o potřebné vitamíny a minerály a stimuluje produkci inzulínu. ALLNUTRITION Pro Whey protein se podílí na regeneračních procesech svalových vláken, což zvyšuje vytrvalost a prodlužuje trénink. Za zmínku stojí také zlepšení kvality svalové tkáně. Díky svému složení se ALLNUTRITION Pro Whey doporučuje zejména pro lidi, kteří cvičí silové, vytrvalostní a vytrvalostní sporty. Okamžitá receptura umožňuje snadno a rychle připravit produkt ke spotřebě.

Proč jsou bílkoviny tak důležité?

Proteiny jsou organické sloučeniny složené z uhlíku, kyslíku, vodíku, dusíku a síry. Jsou vyrobeny z aminokyselin, které tělo potřebuje pro správné fungování. Můžeme rozdělit aminokyseliny na dvě skupiny: ty, které si naše tělo dokáže samo vyrobit (endogenní) a ty, které musíme dodávat potravou (exogenní). Druhá skupina zahrnuje: leucin, isoleucin, valin, lysin, methionin, threonin, fenylalanin a tryptofan.



ALLNUTRITION Pro Whey obsahuje dvě frakce:

  1. KONCENTRÁT SYROVÁTKOVÉ BÍLKOVINY
  2. IZOLÁT SYROVÁTKOVÉ BÍLKOVINY

Co je syrovátkový proteinový koncentrát?

Syrovátkový proteinový koncentrát je složka mléčného původu získaná procesem mikrofiltrace nebo ultrafiltrace. WPC se ve srovnání s jinými bílkovinami (zejména rostlinnými, ale také kaseinovými, masovými nebo dokonce vejcovými) vyznačuje extrémně vysokou nutriční hodnotou vyplývající z velkého podílu exogenních aminokyselin (nazývaných EAA), zejména aminokyselin s rozvětvenou alifatickou stranou řetězce (tj. BCAA).

Obsahuje velkou dávku BCAA, tj. Aminokyseliny s rozvětveným řetězcem.

BCAA jsou aminokyseliny s rozvětveným řetězcem a patří mezi nejoblíbenější doplňky používané fyzicky aktivními lidmi. Důvodem je skutečnost, že jak každodenní praxe, tak výsledky vědeckého výzkumu potvrzují jejich příznivý vliv na obecně chápanou formu sportu. Zkrácený název BCAA pochází z anglického výrazu: aminokyseliny s rozvětveným řetězcem, které překládáme jako „aminokyseliny s rozvětveným řetězcem“. Uvedený název vyplývá ze specifické struktury těchto sloučenin. BCAA zahrnuje: 

  1. LEUCINE

Je považována za jednu z nejdůležitějších aminokyselin pro tělo sportovce. Ovlivňuje vylučování anabolických hormonů, jako je inzulín, a působí také na specifické kinázy (mTOR), čímž iniciuje syntézu svalových proteinů a rychlost tohoto procesu. Leucin má také pozitivní vliv na proces redukce tělesného tuku a přispívá ke zlepšení složení těla. Tato aminokyselina je univerzálně použitelná ve všech sportech, bez ohledu na úroveň postupu. Bez správného množství této aminokyseliny je proces syntézy svalových bílkovin mnohem pomalejší.

  1. Chrání svalové buňky před katabolismem a poté zvyšuje tempo opravných procesů. Valin také ovlivňuje hladinu a vztah neurotransmiterů, což má mírně stimulační účinek (odkládá únavu během cvičení). Valin má také hepatoprotektivní účinek (chrání játra).
  1. ISOLEUCIN

Podílí se na procesu syntézy bílkovin, je zodpovědný za inhibici katabolických reakcí a stimuluje regenerační procesy v našem těle. Isoleucin může zprostředkovat přeměnu glukózy na přirozenou energii a regulovat hladinu cukru v krvi. Tato aminokyselina podporuje regeneraci svalových tkání a vláken. Jedná se o aminokyseliny, které jsou nezbytné pro zahájení regeneračních procesů. Díky přítomnosti laktózy jsou tyto bílkoviny mimořádně chutné.

Co je syrovátkový proteinový izolát?

Izolovaný syrovátkový protein je podobně jako syrovátkový koncentrát bílkovinou mléčného původu. Typicky se WPI získává technologickým procesem zvaným cross-flow mikrofiltrace (CFM), který probíhá při nízkých teplotách. Díky této metodě nejsou aktivní biokomponenty denaturovány.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: