ŠVESTKA V ŽELÉ - nizkokaloricka marmeláda / povidla
Kategorie: | Mlsání |
---|
Plum In Jelly můžete použít mnoha různými způsoby. Jako doplněk vaflí a palačinek, zmrzliny, šlehačky, cukrářských hmot, knedlíků, těstovin a rýže.
Vlastnosti švestky: Tyto plody regulují trávení, zlepšují chuť k jídlu a chrání před volnými radikály. Švestky mají nízký glykemický index, což z nich dělá ovoce pro diabetiky.
Švestková frużelina je „skvělá“, má hlubokou, bohatou a výraznou chuť, ve které se kyselina snoubí se sladkostí zralého, šťavnatého ovoce.
Díky vysokému obsahu pektinu (vlákniny) zabraňují zácpě a snižují tak riziko rakoviny tlustého střeva. Obsahují vitamín C, A a E, draslík, železo, hořčík, vápník, fosfor a antioxidanty. Mají spoustu vitamínů B, takže mají uklidňující účinek na náš nervový systém. Švestky mají také protirakovinné a antiaterosklerotické vlastnosti.
A hlavně jsou tak chutné !!!
A hlavně jsou tak chutné !!!
Složení: švestkové pyré (68%), sladidlo: erythritol, voda, citronová šťáva (z koncentrované šťávy), konzervant: sorban draselný, aroma.
Ideální náhrada za povidla
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář